Peeter Aan: +372 520 2842 | E-mail: skjousport@gmail.com

JÕUSPORT RAHVA RAMMUSARI 2021 FINAALETAPP LIBATSES

24.07.2021 tegutses Jõusport mitmel rindel. Osad meist võistlesid Kilingi-Nõmmel EMV klassikalises lamades surumises ning noppisid sealt medaleid ja osa meeskonnast korraldas samal ajal Rahva Rammusarja finaaletappi Pärnumaal, Libatses. Seega oli igati tegus ja edukas päev 🙂Rahva Rammusari sai täna ilusa punkti. Kolm põnevat võistluspäeva, kolm erinevat võistlusplatsi ja kokku ligi 30 erinevat võistlejat. Võistlejatega kohtusime Libatse külas ning selgitasime välja Pärnumaa Rammunaine ja Pärnumaa Rammumees tiitlite võitjad. Finaaletapile olid võistlema tulnud 6 meest ja 3 naist ning vaatamata väiksemale võistlejate arvule, pakkus võistlus siiski palju põnevust ja üllatusi. Võisteldi viiel alal: rehvi kantimine, kohvrite kandmine distantsi peale, meremehekõnd, atlaskivi tõstmine üle raami ja jõutõmbe kombineeritud ala. Võistlusalade vahel said ennast proovile panna ka pealtvaatajad. Võistluse paremusjärjestus kujunes järgmiseks:

Naised:

I koht Ave Mikk 13 punkti

II koht Aire Intsaar 10,5 punkti

III koht Eerika Ristisaar 6,5 punkti

Mehed:

I koht Timo Kuusemaa 26 punkti

II koht Alar Lehesmets 23 punkti

III koht Ulvar Vahter 19 punkti

4. koht Raido Liitmäe 14 punkti

5. koht Riivo Pirnipuu 11,5 punkti

6 koht Joosep Allik 11,5 punkti

Palju, palju õnne võitjatele! Võitjatele saime kaela riputada uhked tammepärjad ja üle anda kohaliku käsitöömeistri poolt tehtud tammepuust meened.

Sarja üldvõitjad kuulutame välja sügisel hooaja lõpugalal.

Ja nüüd on taas tänamise aeg, sest see on vähim, mida me teha saame. Aitäh kõikidele võistlejatele, kes sel aastal Rahva Rammusarjas kaasa lõid! Suur aitäh toredate kohtumiste ja põnevate võistluspäevade eest! 🤗Suur aitäh, Libatse külaselts, meid kutsumast! Tuleksime iga kell uuesti! 🙂Suur tänu Libatse rahvale sooja vastuvõtu eest! 🤗Suur tänu taaskord meie kõige ägedamale meeskonnale! Ilma teieta ei oleks see kõik võimalik 💛

Meie meeskonda toitlustas täna SoWelu- suur aitäh maitsva kõhutäie eest!

SUUR AITÄH Libatse külaselts, Baltyre Eesti, Sportland Eesti, Under Armour, Saku Õlletehas, Peretec, Jõusport.ee, Dava Foods, Eesti Kultuurkapital, Tuffwraps Strength Gear, PixelPrint, R-Sepad OÜ, Otepää Lihatööstus Edgar, Pesumaailm – Carmelita’s Elegance.

Rahva Rammusari on küll läbi, kuid meie hooaeg kaugeltki mitte- 8 võistlust on tehtud ja 6 veel minna 💪

Jaga postitust sotsiaalmeedias:

Veel uudiseid